OFRII.com - Red Rocket OFRII.com - 8k wallpapers, foto OFRII.com - Samuraj - bojove umeni - zbrane OFRII.com - Svt Ponorek OFRII.com - 3D medely - 3D tisk - 3D scan OFRII.com - Akvaristika, Akvarijn ryby, Akvarijn rostliny ORFII.com - Freediving - voln potapn ORFII.com - Astrologie - horoskop, znamen, souhvzd, zvrokruhy ORFII.com - Vesmr - planety, galaxie, hvezdy ORFII.com
Menu
Reklama
AONN.cz
SIFEE.biz - SEX ve meste online, tapety, epizody, postavy
Spřátelené Weby
1HRY.cz - hry online zdarma
NIKEE HRY, superhry, 1000her, webhry, flash hry, hry online, hry zdarma
HRY2.eu - hry online, 1000her, mimoni, planeta mimonu, herna, webhry, herni, minihry
Uloz si video Nahnoji.cz
biotechart.cz - animovane obrazky GIF z oblasti biologie, technologie a umeni
Globální mediální server TetriSys

Německé ponorky u amerických břehů!

Na dně Mexického zálivu leží nacistická ,,loď duchů''- německá ponorka!

Tento nález je dlouho utajovaným důkazem o tom, jak se 2. světová válka přiblížila břehům Spojeným Státům Americkým, konkrétně ke břehům Texasu. Je to příběh, kteří se američané nikdy neměli dozvědět a vláda k tomu měla velice dobrý důvod. Zamlčet fakt, jak moc byly německé ponorky úspěšné a jak málo chybělo ke splnění jejich úkolu.

Během druhé světové války Němci posílali své ponorky k břehům USA. Bylo to v rámci operace "Paukenschlag". Mise měly za cíl potopit spojenecké zásobovací lodě, ale setkal jsem se s tím, že byli v USA údajně vysazování agenti z německých ponorek nebo se naopak předávaly dokumenty získané agenty v USA.
14.6. 1942 byla na pobřeží USA na Long Islandu vysazena ponorkou U 202 čtyřčlenná sabotážní skupina vyslána Abwerem, operace měla krycí název Pastorius. V noci z 16. na 17. 6. 1942 vysadila ponorka U 584 u Jacksonvillu druhou skupinu, která měla pět členů. 

Skupina měla provádět nějaké sabotáže. Ihned po vysazení všechny zradil jeden z členů jménem Herbert Haupt, který se dobrovolně přihlásil FBI. Následně 20.6. 1942 všechny pozatýkaly. 

Německé ponorky  měly hrůzu nahánějící pověst smrtících lovců lodí, hlavně z Atlantického ocánu. Krátce poté, co Adolf Hitler vyhlásil válku Spojeným Státům Americkým, vyslal 22 ponorek k jejich břehům. To je fakt, který si nikdy obyvatelé USA neuvědomili, přes to jak byly ponorky úspěšné! V zálivu potopily kolem 50 lodí, jednu dokonce velice blízko u ústí řeky Mississippi.

Američanům se podařilo potopit jen jednu z německých ponorek, právě v Mexickém zálivu. Její vrak je jako časová kapse, návrat do minulosti..... němý svědek odhodlání, kvality a úspěšnosti německého ponorkového vojska!

Ponorky
Reklama
© Ofrii 2012 - kontakt
NIKEE.net
ALYSS.cz
SIFEE.biz
ENKII.cz
OFRII.com